Hopp til hovedinnholdet

Betyr det at han er stresset med jobb eller at han ikke er interessert?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei:) Jeg har hvert litt mens en gutt i det siste, han er seks år eldre enn meg men vi har det veldg fint sammen og når vi er sammen snakker vi om alt og begge er veldig tydelige på at vi vil noe videre.. Men når vi ikle er sammen jobber han en del og sender ikke ofte meldinger.. Slltid jeg som begynner .. Men er det kanskje vanlig ? tillegg den siste uken har han jobbet 24:7 og når jeg da skiver meldinger st jeg er glad i han og hjerte får jeg ikke samme responsen tilbake.. Og for 3 dager siden var vi jo Heelt på føreren.. Men betyr det at han bare er stresset med jobb og sånn eller burde jeg ta det som et tegn på at han ikke er noe interessert? .. - hilsen jente som overtenker litt for mye :/

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke normalt at det bare er den ene personen som sender meldinger, og han burde jo ta seg tid til å svare ordentlig på meldingen når du skriver at du er glad i han selv om han er på jobb. Han har jo pauser og han jobber nok uansett ikke hele dagen. Dette er så fremst dere har sagt til hverandre at dere er glad i hverandre tidligere. Om han aldri har sagt det før er det ikke sikkert at han er klar for å si det enda. Det tar litt tid før man føler at man kan si at man er glad i noen, og det betyr også ekstra mye når man holder på slik som dere.

Jeg synes du bør snakke med han om dette, for det er bare han som har svaret på hvorfor han ikke sender meldinger eller gir deg noen ordentlig respons. Men før du gjør det bør du tenke over følgende: Sender du for mange meldinger? Er du for masete? Blir det kanskje litt mange meldinger i perioder? Hvis han føler at du er for pågående kan det hende at han trekker seg litt unna, rett og slett for at ting ikke skal gå for fort. Du må også tenke at han faktisk er på jobb, og da bør du senke frekvensen på meldinger. Det er ikke alle som synes det er greit å bruke mye tid på mobilen og svare på meldinger når de er på jobb, og da kan det være slitsomt å se at det tikker inn meldinger hele tiden og vite at du forventer svar på meldingene. Om du ikke synes du sender for mange meldinger eller maser, så bør du snakke med han om det. Fortell han hva du føler og si at det gjør deg usikker. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking