Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i ei venninne av meg, hva skal jeg gjøre? 

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei ung,er forelsket i en venninne av meg.og blir veldig kåt bare av og tenke på. ka skal gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du føler deg usikker på hvordan du skal håndtere situasjonen. Først vil jeg anbefale deg å finne ut hva du vil gjøre videre. Vil du gi det er forsøk og se om det kan bli noe mer mellom dere, eller vil du heller ha det vennskapet dere har nå?

Om du ønsker å gi det et forsøk vil jeg anbefale deg å flørte litt med henne for å se hvordan hun responderer på det. Da kan du kanskje finne ut om hun har følelser for deg også. Se gjerne på artikkelen jeg legger ved!

Det er ofte vanskelig å forelske seg i noen man er god venn med, men samtidig kan det være en bra ting. Gode forhold begynner ofte med vennskap, og det at dere er gode venner kan også ha positiv innvirkning på et eventuelt forhold. Jeg legger ved en artikkel om hvordan man tar det første steget, og noen fine flørtetips jeg tror du kan få bruk for. 

 
Lykke til! 
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse