Hopp til hovedinnholdet

Veldig lyst på kjæreste 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 12 år og har veldig lyst på en kjæreste. Men jeg føler at ingen av de jeg kjenner er perfekte. Jeg liker håndball gutter som er snille,søteste, kule og omtenksomme. Kan du gi meg noen nummere?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du henvender deg til oss! Det høres ut som gode ting du leter etter hos en kjæreste, spesielt snill og omtenksom. Det viktigste er jo personligheten til gutten og ikke hvor populær han er. Det er heller ingen som er perfekte. Det gjelder bare å finne den du selv liker og som du føler passer deg. Det er også fint om han liker deg tilbake. Jeg kan desverre ikke gi deg noen nummere, det har jeg ikke tilgang til.

Jeg anbefaler deg å snakke litt med venner om at du ønsker å finne en fin gutt, og se om de har noen forslag til deg. Dette er en spennende prosess og kanskje du finner noen? Hvis ikke får man flere guttevenner og det er jo også moro. Det med kjæreste kommer med tiden. Når du minst venter det finner du en som du føler er perfekt for deg, og da spiller det ingen rolle om han er håndballgutt eller ikke. 
Du kan også lese om forelskelse og kjæreste ting her hos oss. 

Lykke til! 

Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse