Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vise at jeg liker henne og at jeg ikke er pervers?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei gutt på 14 her. Jeg er forelsket i en jente i klassen. Vi snakker sammen og hun synes jeg er ganske morsom, noen ganger. Andre ganger synes hun ikke jeg er morsom i det hele tatt. Dette har nok noe med å gjøre at jeg er ganske pervers. Jeg kan kommer med ganske morsome ting for det meste men noen ganer synes mange at det blir litt for perverst. Hva kan jeg gjøre for at denne jenten kan forstå at jeg liker henne å at jeg ikke bare er en pervers liten "dritt unge"?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål! For å få henne til å forstå at du liker henne, vil jeg råde deg til å flørte med henne. Smil masse, prat med henne oftere enn du pleier, gi henne komplimenter, og hold blikket hennes når du oppnår øyekontakt. Vis enkelt og greit at du er interessert i å tilbringe tid med og bli bedre kjent med henne. Så lenge du er litt ekstra blid og hyggelig overfor henne, vil hun nok forstå at du liker henne. Hvis du i tillegg unngår perverse vitser og lignende når hun er i nærheten, vil hun ikke tenke at du er en pervers drittunge heller.

Se gjerne artiklene jeg har lagt ved nedenfor. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse