Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg si at jeg liker han?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år:) jeg er kjempe forelsket i en gutt, men jeg vet ikke om jeg skal skrive til han at jeg liker han? Venninen min mender jeg burde det men jeg er redd for hva han svarer hva synes du..?:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ofte litt skummelt å legge ut følelsene sine for en annen person, men det er faktisk ikke så ille som mange tror. Du kan kanskje være redd for å bli avvist, eller for hvordan han skal reagere? Da kan det være et tips å bli litt bedre kjent med han slik at reaksjonen hans kanskje ikke blir like overraskende. 

Snakk med han, gjerne litt ekstra slik at han skjønner at du bryr deg. Om det føles naturlig kan det også være et tips å flørte litt med han. Se på tipsene jeg legger ved!

Når du skal fortelle han hva du føler vil jeg anbefale deg å ikke gå rett på sak, men heller ikke gjøre det uklart hva du tenker. Skriv at du liker han, men også hvorfor du gjør du, og hvorfor du kanskje ser på han som mer enn bare en venn. Ta opp noen av de gode egenskapene hans, og fortell hvorfor nettopp han er så bra. 

Jeg legger ved noen artikler jeg syntes du burde se på.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse