Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i to gutter, men har ikke sjans på de. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

2 GUTTER eg liker to gutter. Eg har ingen sjans på noen av dei,men kan dere hjelpe meg uansett? Først likte eg bare 1,han er kjempe snill,og har samme humor som meg. Men neste natt drømte eg om ein annen,og at vi kyssa! Eg blir kjempe nervøs når dei er i nerheten. Dei folka eg hadde som romkammerater på leirskole veit om den første gutten,men eg veit ikkj kva eg skal gjør!!!!!!! Kan dere gjør sånn at eg kan glemme dem? Hilsen ein jente opp i skyene...☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er dessverre ikke sånn at en forelskelse kan gå over med natten, det tar nok litt lenger tid enn det. Du skriver at du er nervøs i nærheten av guttene, og dette er bare en naturlig reaksjon av det å være forelsket. Du kan jo eventuelt prøve å bli bedre kjent med guttene, men om du ser det som helt uaktuelt er det nok kanskje best å prøve å glemme de. 

Som sagt kan du ikke bare bestemme deg for å slutte å være forelsket, men det finnes selvfølgelig noen tips du kan følge for at det skal bli litt bedre. Gi situasjonen litt tid, og om en liten stund er jeg sikker på at du kommer deg over forelskelsen. 

Tenk på andre ting så godt det er mulig, og finn på ting med vennene dine. Til slutt vil du ikke lenger føle det smame for guttene, og kanskje forelsker du deg også i noen andre?

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse