Hopp til hovedinnholdet

Angrer på at jeg gjrde det slutt 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg var nylig sammen med en jeg lenge har ønsket å være sammen med. Vi har egentlig hatt noe for hverandre i 3 år men det har ikke skjedd noe før nå. Han er min beste venn og når vi først ble sammen var alt veldig bra. Men etterhvert som forholdet ble mer seriøst ble jeg mer og mer usikker. Det føltes ikke riktig lenger og jeg gjorde det slutt. Nå i etterkant er jeg veldig redd for at jeg har gjort noe veldig dumt? Har jo fortsatt følelser for han, men de begynte på en måte å forsvinne litt. Hva er grunnen til dette? Er veldig forvirret..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar!

Forelskelse kan være veldig spennende i starten også forsvinne litt etterhvert. Det kan være at du ikke tenker på han på samme måte lenger, men du sier at dy fortsatt har følelser for han, så det kan hende at du fortsatt er litt forelsket i han og liker han veldig godt. Jeg tror ikke du har gjort noe veldig galt, jeg tror du bare hørte på følelsene dine. Hvis du fortsatt føler noe for han og har lyst til å prøve igjen, så synes jeg du skal snakke med han :-) Under er noen lenker som jeg håper du kan få bruk for. 

 

Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse