Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg snakke med ham når vi har fotballtrening på samtidig?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 13 år nå. Jeg har er forelsket i en gutt som går på en annen skole. Jeg går på fotball og noen ganger når vi har treninger er han der. Jeg gikk på fotballskole og da kom vi på samme gruppe. Jeg pratet litt med han, men jeg har ikke pratet ed han å 1 år (etter fotballskolen). Jeg er utrolig forelska i han, men jeg vet ikke hvordan jeg skal snakke med han når vi er på fotballbanen og har treninger. Når han er ed kompiser. Jeg får aldri snakket med han. Jeg tør ikke å vise at jeg er forelaska fordi alle jentene på fotball laget og kompisene hans er der. Hvordan skal jeg få han til å like meg og gå bort å snakke til meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg forstår veldig godt at du ikke tør å vise at du er forelska, men vil likevel råde deg til å gå bort til ham, si hei og etter hvert slå av en prat når du ser ham på fotballbanen. Dersom ikke du tar initiativ, kan du heller ikke forvente at han kommer for å snakke med deg. Kanskje du kan prøve å gå bort når han ikke er omringet av så mange folk? Og husk at selv om du prater litt med ham, betyr ikke det at andre kommer til å forstå at du er forelska. Så lenge du får oppmerksomhet fra ham og får vist at du er til stede, er det ikke så farlig hva andre måtte mene. Dersom du har noen gode venninner på fotballaget ditt, kan du jo spørre en av dem om de vil være med bort første gang du går for å hilse? Da blir det ikke like skummelt.

Du kan jo alltids snakke med ham på Facebook eller lignende, før du går bort til ham i virkeligheten. Da kan du jo til og med nevne for ham at du har sett ham på fotballbanen noen ganger, og at det hadde vært hyggelig å hilse på ham neste gang du ser ham. På den måten vil det ikke føles så unaturlig og rart å slå av en prat når dere har trening.

Her tror jeg du er nødt til å være tøff og kaste deg ut i det! Hvis ikke kommer du til å angre på at du aldri gjorde noe. Nedenfor legger jeg ved noen artikler som forhåpentligvis kan være til hjelp. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse