Hopp til hovedinnholdet

Hei. Er ei jente på 14 år som har fått god kontakt med en gutt i klassen på msn. Virket ikke så interessert i meg da jeg møtte ham. Hva skal jeg gjøre?

 

Spørsmål
hei. [; er 14 år, og skal begynne i 9 klasse. for ei stund sia, så begynte eg å snakke med en gutt eg har gått i klasse med i ett år på msn. vi snakka om de meste egentlig, og fann ut at eg og han hadde en del til felles. snakka me han fleire ganga dei neste par vekene, ett par ganga halve natta faktisk... hadde egentlig aldri snakka noke særlig med han før, og han hadde ikkje vist interesse for meg før heller, men no virka han egentlig ganske interessert. og de likte eg. kjente at eg begynnte å like han bedre og bedre. eg fall rett og slett pladask for personligheta hass, noke som egentlig e ganske ulikt meg. så sendte han ei melding til meg, og vi begynnte å sende meir og meir meldinga. de har egentlig skjedd den siste ei og ei halve veka. har ikkje snakka med han "in real life" etter at eg begynte å snakke med han på msn & sms, men har møtt han en gang. [vi bur 45 min ifrå kvarandre, og eg ekje så ofte der han bur, og omvent.] men da eg møtte han så var vi bare i en sånn gjeng med masse folk, og han sa ikkje ett ord til meg. han såg nesten ikkje på meg engang. ;S tørte ikkje å sei noke til han heller, for hadde ikkje snakka såå masse med han då egentlig. men no, dei siste to dagane, på msn har han liksom snakka og spurt om masse før, mens no svara han bare ganske kort. ikkje sånn surt eller noke, men han skriver liksom ikkje så utfyllande som før. eg hadde jo nettopp begynt å tru at han kanskje muligens kunne like meg. men no har eg ombestemt meg. no e eg overbevist om at han ikkje lika meg likavel. bare fordi han svarte meg litt kort ett par ganga. ka dokke trur? e de mulig at han lika meg? og e de i så fall noken grunn til bekymring for at han svara meg litt kort? kan han rett og slett vere litt opptatta med noke anna eller noke? blir bare så usikker av alt mulig. har så mange elendige forhold som ikkja har funka i fortida. 3 bare det siste året. er så redd for at gjer feil heile tida, og føle eg no har ødelagt de. og no vil eg at de ska gå bra! bare for eg gangs skyld! ;'S og no tørr eg ikkje ta kontakt me han, redd for at han ska syns eg e bare teit og masete. ka ska eg gjer? for å finne ut om han lika meg? føler at de e alltid eg som tar initiativet til å bli ilag med guta. sjøl om dei seie at dei lika meg. ka kan eg i såfall gjer for å "vise" at eg lika han uten å egentlig sei de, sånn at han kan ta litt initiativ? hjeelp meg. sei ka eg kan gjer me alt de har. versåsnill? takk.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke så lett å skjønne seg på gutter og kanskje litt motsatt også.
Jeg tolker deg slik at dere fikk veldig god kontakt på msn, men da du skulle treffe ham med flere andre til stede var han bare taus. Når jeg leser det, tenker jeg at han kanskje ble litt sjenert og at han ikke våget å si noe til deg da. Har du spurt ham på msn om hvorfor han ikke sa noe til deg? Jeg synes godt du kan spørre ham om hva som egentlig skjedde for å evt rydde noen misforståelser av veien.
Jeg tror han liker deg, ikke legg for stor vekt på at han svarte deg litt kort et par ganger.
Ofte er det jentene som tar inititativ til kontakt fordi mange gutter er litt mer sjenerte og tilbakeholdne, tror jeg.
Du spør om hvordan du kan vise ham at du liker ham uten å si det. Kan du for eksempel spørre ham om han vil bli med deg på kino eller gjøre noe annet sammen med deg? Det kan være verdt et forsøk... Fortsatt god sommer!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om det internasjonale samfunn?

Hva står WTO for?