Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men han liker ikke meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

liker en gutt men gutten liker ikke meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi mennesker forelsker oss hele tiden, men det er dessverre ikke alltid slik at følelsene er gjensidig. Noen ganger må man bare innfinne seg med at den man liker ikke føler det samme tilbake, men jeg syntes selvfølgelig ikke at du skal gi opp før du har gitt det en sjanse. 

Det aller viktigste er at du viser hvem du er. Ta kontakt med han, fortell om deg selv, men glem heller ikke å spørre litt om han. Føler du at dere får god kontakt kan det være et tips å begynne å flørte litt. Jeg legger ved noen tips du kan ta en titt på. Jeg tror du fort kan få bruk for disse. 

Jeg legger også ved en artikkel med noen tips til hva dere kan snakke om. Denne kan det være lurt å lese slik at du alltid vet at dere har noe å snakke om. Jeg tipper at dere begge har noen hobbyer dere liker å drive med, snakk om disse. Veldig ofte utvikler samtalen seg enkelt så fort en av dere har tatt kontakt. 

Les gjerne artikkelen jeg legger ved om det å ta det første steget. Denne kan du få bruk for om forholdet mellom dere skulle utvikle seg til å bli noe mer enn bare vennskap. Se gjerne litt på denne også.

Til slutt legger jeg ved en artikkel med noen tegn til om han liker deg eller ikke. Denne kan du få bruk for når du skal finne ut av hva han føler.

Ellers er det viktig at du er deg selv og at du ikke er redd for å ta initiativ. Det tror jeg han vil sette pris på.

Skjønner du at han ikke har de samme følelsene for deg vil jeg anbefale deg å prøve å la han gå. Jeg skjønner om det virker vanskelig nå, men jeg er sikker på at det helt sikkert kommer andre gutter som er minst like snille og fantastiske som denne.

Lykke til!

 
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse