Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men er usikker på hvordan jeg skal vise det til han. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei:) jeg er en jente på 12 år som er kjempe forelsket i en gutt i klassen min. han er sååå snill, morsom og kjekk! det virker som om han kanskje liker meg også for han ser veldig mye på meg i timen og sånt, men jeg håper det er meg han ser på for han har brune øyne så vanskelig og se hvor han ser...:D jeg har tatt mange tester og de fleste viser at han liker meg, men det er bare sånne quiz.no quizzer... jeg tror kanskje han liker meg tilbake for han ser mye på meg, oppholder seg mye rundt meg, og hører på alt jeg sier selvom jeg ikke snakker til han og føttene hans peker OFTE mot meg. det som er er det at det er en annen jente i klassen som driver og erter og tuller med forelskelse og sprer ryter og sånn. jeg tror denne jenta vet jeg liker han, noe jeg ikke vil at noen skal vite! så spørsmålene er: hvordan finne ut om han liker meg eller ikke uten om og si det? hvordan vise HAN at jeg liker han utenom at noen andre finner det ut? hilsen desperat jente, 12 år!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det aller viktigste er at du viser hvem du er. Om dere får god kontakt er det mulig du slipper å fortelle at du liker han, og at det faller seg litt naturlig. Ta kontakt med han, fortell om deg selv, men glem heller ikke å spørre litt om han. Føler du at dere får god kontakt kan det være et tips å begynne å flørte litt. Jeg legger ved noen tips du kan ta en titt på. Jeg tror du fort kan få bruk for disse.

Jeg legger også ved en artikkel med noen tips til hva dere kan snakke om. Denne kan det være lurt å lese slik at du alltid vet at dere har noe å snakke om. Jeg tipper at dere begge har noen hobbyer dere liker å drive med, snakk om disse. Veldig ofte utvikler samtalen seg enkelt så fort en av dere har tatt kontakt.

Les gjerne artikkelen jeg legger ved om det å ta det første steget. Denne kan du få bruk for om forholdet mellom dere skulle utvikle seg til å bli noe mer enn bare vennskap. Se gjerne litt på denne også.

Når du skal fortelle hva du føler tror jeg det kan være et tips å ta han med et sted det ikke er så mange mennesker. Om det er mange i nærheten er sjansen for å bli avvist større. Bare vær ærlig med han, og fortell hva du føler og tenker. 

Til slutt legger jeg ved en artikkel med noen tegn til om han liker deg eller ikke. Denne kan du få bruk for når du skal finne ut av hva han føler.

Ellers er det viktig at du er deg selv og at du ikke er redd for å ta initiativ. Det tror jeg han vil sette pris på.

Lykke til!

 
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse