Hopp til hovedinnholdet

Møtte en jente for en mnd siden

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg møtte en jente for rundt 1 måned siden. Og etter den tredje gangen jeg møtte henne, forstod jeg at jeg var virkelig forelska i henne. Hun har en fantastisk personlighet, og hun er ganske pen også. Og jeg er hodestups forelska! Hun har sagt at hun liker meg også, og sier at hun ikke liker noen andre gutter. Men hun har sagt til folk at hun bare vil være vennen min, og at hun ikke vil bli sammen meg, for det kan ødelegge venne forholdet vårt. Vi har klina mange ganger og jeg er ganske ofte hos henne i helgene. Men mange av de andre guttene som liker ho, ser mye bedre ut en meg, og jeg er så redd for at de skal skjekke ho opp. Hun sier at hun liker meg, men hvis hun ikke vil bli sammen med meg, er det heller ingen ting som stopper henne fra å kysse en annen, eller kline med han. Og jeg er bare så redd for at hun kommer til å gjøre noe sånn. Hun er kjempe populær blandt guttene i byen min. Og jeg trenger virkelig hjelp til å vite hva jeg skal gjøre!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Jeg ville snakket med henne om dette. Du har følelser for henne og det er viktig for både deg og hun at dere får vite hva dere tenker om hverandre. Hun har jo uttrykt at hun liker deg, men du har hørt fra vennene hennes at hun bare vil være venn. Venner kliner ikke, da er det noe mer, selvom det kanskje ikke er et tradisjonellt kjæresteforhold. Den eneste som kan vite hva hun føler er henne selv. Det virker som at hun er redd for å miste vennskapet deres hvis noe går galt mellom dere om dere blir kjærester. Dette er noe dere kan snakke om. Hva med å snakke om hvordan dere skal forholde dere til hverandre? Som venner, hvis dere blir kjærester, og hvis dere slår opp? Da har dere snakket om ting som er vanskelige men da vet dere også litt hva den andre tenker om temaet. Det at du går rundt og er redd for at hun kliner med andre kan også ødelegge et vennskap. Stol på at hvis hun liker deg og vil være sammen med deg så velger hun deg, framfor de andre. Det kommer alltid til å være noen som er penere og ikke så pene som oss selv. Det viktigste er at du har det bra med degselv. Legger ved noen artikler under som er fine å lese. Lykke til! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse