Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som har kjæreste, men kjæresten hans er utro mot han

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er forelsket til en gutt, men han har kjæreste, men jeg har sett kjæresten hans med en gutt og den klina og jeg prøvde å si det til han men han tror at jeg gjør det bare for å få han men jeg gjørd det bare for at han skal få vite det. Men jeg vil at han skal tro på meg, hvordan og hva skal jeg gjørde ed han...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det kan være frustrerende når den man liker allerede har kjæreste. Som regel må man bare godta det og heller prøve å ha et vennskap med denne personen hvis man kan det. Jeg synes det var riktig av deg å fortelle han at du så kjæresten hans kysse en annen. Men en slik beskjed er ikke noe hyggelig å få, og det kan være vanskelig å tro på, spesielt hvis han vet at du er interessert i han. 

Jeg tenker at du egentlig har gjort det du kan, så får du bare se hvordan ting utvikler seg. Dersom kjæresten hans fortsetter å være utro, vil han nok oppdage det etterhvert, og kanskje det er det som må til for at han skal tro på det. 

Jeg legger ved en artikkel som kan være nyttig for deg.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse