Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en jeg har møtt på internett.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! I slutten av sommerferien møtte jeg en gutt fra England via Internett, og vi har snakket mye sammen siden da. For et par uker siden innså jeg at jeg var forelsket i ham. Han sa han han likte meg, det er veldig korselig men samtidig er det helt forferdelig. Når vi snakker med hverandre om kveldene ender det som oftest at vi begge begynner å gråte, fordi vi bare vil være med hverandre. Jeg har veldig lyst til å dra til England og besøke ham. Jeg har spurt foreldrene mine men de sier nei. En annen murlighet er å vente til vi blir 18, for da kan vi jo reise som vi vil, men blir det usansynlig at vi chatter i 3 år til? Eller Er det noen annen murlighet for at vi kan treffes. Jeg har ikke snakket så mye om det med foreldrene mine, kan det lønne seg? Tusen tusen takk på forhond c:

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet!

Så fint at du har truffet en du er forelsket i, men jeg skjønner at avstanden gjør det hele vanskelig. Jeg har tro på at du både har sett denne gutten og blitt godt kjent med ham, men vær like vel obs på at enkelte mennesker kan oppgi falsk identitet på internett. Vær forsiktig, og pass på at dette er et menneske du virkelig kan stole på.

Når det er sagt synes jeg absolutt at du bør snakke med foreldrene dine om dette! Som du sier bestemmer de det meste frem til du blir myndig, dermed er du nødt til å få hjelp av foreldrene dine til å avtale et eventuelt møte. Foreldre er stort sett veldig forståelsesfulle når det kommer til barnas kjærlighetsliv, så du bør ikke grue deg til å fortelle dem om dette. Hvis de ser hvor glad du er i ham kan det til og med tenkes at de legger neste sommers familietur til England?

Hvor lenge dere kommer til å chatte når dere ikke kan møtes er komplett umulig å si. Men om forelskelsen fortsetter er det vel ikke noen grunn til at det trenger å ta slutt?

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse