Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i bestevennen min, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har nå vært forelska i bestevennen min helt fra 5. klasse, og nå på ungdomsskolen så hadde vi en sånn dag at alle 8 klassinger skulle bli kjent med hverandre, jeg og bestevennen min kom ikke sammen.. Og noen dager senere så var bestevennen min med en annen jente (Den jenta går i klassen min, jeg og bestevennen min kom ikke i klasse sammen) Og de har vært veldig mye sammen og det føles veldig som om at bestevennen min ikke merker meg lenger. De gå ut hånd i hånd, og det har nesten aldri jeg og bestevennen min gjort, de klemmer hverandre HELE tiden, og det gjør nesten ikke jeg og bestevennen min heller. Og bestevennen min legger hodet på skuldra eller foten hennes, og jeg blir bare så lei meg fordi jeg liker henne jo!:( Og vil bare kysse henne!:( Men når hun er hjemme hos meg så går det bra, bare ikke på skolen. Hun går fra meg ofte med den nye bestevennen sin.. Jeg følger meg så borte for henne på skolen. Jeg liker henne jo og vil at hun skal gjøre det med meg:( Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Dersom du er forelsket i bestevennen din bør du prøve å flørte litt. Smil mye, ha øyekontakt, få henne til å le, gi komplimenter osv. Gjengjelder hun denne flørtingen kan mye tyde på at hun liker deg tilbake! Prøv også å snakke litt med henne og fortell hva du føler! Selv om du ønsker et positivt svar, bør du innstille deg et negativt også, det er best å forberede seg på det verste slik at du ikke blir såret.. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til!

 

Mvh. ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse