Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt i klassen

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg er veldig forelsket i en gutt i klassen min. Vi skjenner ikke hverandre så godt, men jeg synes bare at han er utrolig herlig, morsom, og snill! Jeg snakker ikke med han, men ser jo på ham, selvfølgelig. Er litt sjenert av meg. I det siste har jeg lagt merke til at han også ser en del på meg. Når vi for eksempel går hjem fra skolen, går han foran meg med noen kompiser. Og når den ene kompisen snur seg og ser på meg, så snur han seg tilbake og sier noe til den ved siden av seg, og så snur han seg også. Slik fortsetter de helt til de kommer til han jeg liker. Akkurat som domino! Har også lagt merke til at når fyren jeg liker sier noe morsomt, og jeg begynner å le, så ser han på meg og smiler. Liker han meg? Jeg snakker jo aldri med han... Jeg er redd at hvis jeg smiler til han, så vil han tro at jeg liker han, hvis han ikke liker meg tilbake... What to do?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Jeg tror at han liker deg hvis han smiler til deg ofte :-) Kanskje du kan begynne å snakke litt mer med han og flørte litt for å finne ut om han liker deg. Dere har kanskje felles venner eller interesser som dere kan møtes igjennom? Jeg tror du burde prøve å ta det første steget! Det kan som sagt hende at han ikke liker deg, men da har ihvertfall du være modig nok til å følge hjerte ditt og gjort et ærlig forsøk!

Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-)

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse