Hopp til hovedinnholdet

Jenta jeg liker har fått kjæreste. 

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg hadde en venn men han var ikke grei. Jeg hadde sagt til vennen min at jeg var forelsket i en jente og at det var hemmelig. Men i dag når vi var på skøyter med klassen sa han hemmligheten til en person. Men jenta jeg er forelska i ble sammen med en annen i dag. Jeg er trist, hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er aldri morsomt når man ikke føler at man kan stole på noen av sine nærmeste. Jeg skjønner at du er sur for at han fortalte det, så det kan være et tips å ta det opp med han. Du trenger ikke nødvendigvis være sint, bare fortell at du er skuffet over at han fortalte det , og at du ikke vil at han skal gjøre det igjen. Da gir du han også muligheten til å fortelle hva som skjedde. 

Når det kommer til at jenta du liker har fått kjæreste skjønner jeg selvfølgelig også at det er vanskelig. Vi mennesker forelsker oss hele tiden, men det er dessverre ikke alltid slik at følelsene er gjensidig. Noen ganger må man bare innfinne seg med at den man liker ikke føler det samme tilbake. Jeg legger ved en artikkel om kjærlighetssorg jeg syntes du skal ta en titt på. Her står det litt om hva du burde gjøre, og hvordan du kan komme deg videre. Husk at selv om det er vanskelig nå vil du forelske deg igjen, og finne noen som er like fantastisk som jenta du likte nå.

Lev det gamle livet ditt så godt det er mulig, og prøv og tenk på noe annet. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse