Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli kjent med han?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er ei jente på 17 år som jobber i en kantine. Det er en veldig kjekk gutt som sitter i kantina når han har friminutt, vi hilser (et nikk) når han går forbi eller og når vi går forbi hverandre på sentret ogsånt. Men har aldri snakket med han, så spørsmålet mitt er: hvordan kan jeg bli kjent med han? ( jeg er veldig sjenert) men ønsker å bli kjent med han.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Du kan begynne med å bytte ut et nikk mot et smil og deretter et hei. Responderer han på dette anbefaler jeg deg å prøve å snakke med han når han sitter i kantinen. Spør om han likte maten, om han trenger noe mer eller lignende. Smil mye og prøv å få øyekontakt. Selv om det kan være skummelt må du ta initiativ! Etterhvert kan du prøve å snakke mer med han, se om dere har noen felles interesser eller felles venner. Du kan også spørre om planene hans for julen. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse