Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en norsk jente født i 1992, som har forelsket meg ;/ i en gutt fra pakistan...

 

Spørsmål
Hei..
Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle putte dette spørsmålet, så det blir her. Jeg er en norsk jente født i 1992, som har forelsket meg ;/ i en gutt fra pakistan, han er like gammel. Vi er gode venner.. Han bor ca litt over en time fra meg, vi har møttes en gang, da hadde han med to pakistanske venninner. Jeg er selv muslim, sånn som han er : )) det er slik vi ble kjent. Problemet er, at jeg føler meg så mindreverdt som norsk jente. Jeg føler at han flørter med mange jenter, og jeg har en dødspen venninne, som han sier sånn "å, elsker øynene hennes" osvosv.. Og ber meg ikke bli sjalu. Det er jo enkelt da. Og jeg sa jeg likte han, så sa han at han ville bli bedre kjent m meg og møtes flere ganger. Men han er så utydlig enkelte ganger at jeg snart gir opp. Dt er så fælt når han er sånn! Flørter med alle! :( har du noen råd, for å få han forelska i meg, og slutte å være så heftig god venn med alle jenter? jeg føler meg bare som en av mange :/ og hvorfor ser folk ned på norske jenter som liker utenlandske gutter?!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er litt vanskelig å svare akkurat hva du skal gjøre. Jeg kan ikke endre følelsene dine eller få deg til å slutte og tenke på denne gutten. Jeg kan heller ikke få han til å bli dypt forelsket i deg, Jeg tenker derfor at du må ta tiden til hjelp. Jeg synes også at det står respekt av at denne gutten har gitt deg et ærlig og riktig svar på sine følelser. At han ønsker å bli bedre kjent med deg synes jeg at du skal se på som et pluss. Det betyr jo at han liker deg og at han finner deg spennende. Jeg skjønner at du synes at det er vondt å se at han flørter med alle andre, men er du helt sikker på at han gjør det? Det kan jo være personligheten hans som er sprudlende og blid noe som igjen gjør at det ser ut som at han flørter. Det kan jo også være at han gjør dette for å se hvordan du reagerer. Dette kan være en del av "flørtespillet" mellom dere. Prøv og ikke bli sjalu. Dette er ødeleggende både for dine og for hans følelser. Neste gang han nevner venninnen din, prøv bare å si "ja, hun er veldig pen og en god venninne av meg" el. At du føler deg mindreverdig fordi du er norsk, er synd. Alle mennesker er like mye verdt uansett nasjonalitet, hudfarge eller religion. Jeg synes at du skal heve hodet og være stolt av hvem du er, uavhengi av det overnevnte. Dette gir deg mer selvsikkerhet noe som igjen gir deg trygghet i forhold til hvem du er.
Hvorfor noen ser ned på norske jenter som liker gutter fra utlandet, tror jeg handler om uvitenhet og usikkerhet. Jeg tror heller ikke at dette forkommer fullt så mye nå som det gjorde for noen år siden. Hvem man forelsker seg avhenger ikke av hvor de kommer fra, men om personligheten deres. Ikke bry deg om hva andre måtte tro eller mene, dette er ditt liv og det er du som er sjef for det.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om graviditet?

Hvor mye er det mest vanlig å legge på seg i løpet av en graviditet