Hopp til hovedinnholdet

Begynt å flørte med en annen enn kjæresten min og fått følelser for henne

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en kjæreste og vi har vært sammen i snart 3 månder. I det siste har jeg snskket med en annen jente og jeg begynner å få litt følser for henne. Vi har flørta litt og sånt. Hu vet ikke at jeg har kjæreste. Hva jeg skal gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Først og fremst må du fortelle henne at du har kjæreste. Det går ikke an å flørte med en annen mens du har kjæreste. Dette må du sette på vent til du har funnet ut av ting med kjæresten din. Tenk over hva du selv hadde følt hvis du fikk vite at kjæresten din hadde flørtet med noen andre og ikke en gang fortalt at hun hadde kjæreste. 

Du må finne ut av hva du ønsker å gjøre og hvem du ønsker å være sammen med. Prøv å tenke på kjæresten din uavhengig av denne andre jenta. Hvis du ikke er forelsket i kjæresten din er det jo rett å gjøre det slutt. Da må du bare si at det ikke lenger føles rett å være sammen og at du ikke har de samme følelsene. Om du ønsker å fortsette å være sammen med kjæresten din må du fortelle denne andre jenta at du har kjæreste og at det var dumt av deg å flørte med henne. Si at du ønsker å fortsette å være sammen med kjæresten din og at du beklager at du ga henne feil signaler. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking