Hopp til hovedinnholdet

Jeg møtte en helt fantastisk gutt

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har møtt en helt fantastisk gutt, jeg er håpløst forelsket i han. Foreldrene mine vil ikke at jeg skal treffe han forde de ikke kjenner han og han er 3år eldre enn meg +at de synes ikke jeg er klar for et så seriøst forhold. Jeg møtte han uten å få lov og jo mer vi traff hverandre ble vi mer og glade i hverandre. Etter en liten stund hadde vi sex, jeg ba om det fordi det føltes riktig og jeg angrer ikke. Han sa at han trenger meg og at jeg er den herligste jenta han noen gang har møtt. Foreldrene mine fant det ut og jeg fikk så og si husarrest. De sa at de må møte han, men etter det jeg har gjort kommer det til å ta litt tid før de kan klare det. Vi bestemte at vi skulle holde ut, men hvis vi traff noen andre skulle vi være bare venner. Etter en måned fortalte han meg at han hadde ligget med en annen, og at han håpet jeg ikke var såra. Jeg vet jeg betyr mer for han enn henne, men jeg kan ikke være hos han hele tiden. hjertet mitt er helt knust. Hva skal jeg gjøre.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Dette hørtes vanskelig ut. Jeg forstår hva foreldrene dine tenker i en sånn situasjon, samtidig som at du kan synes det er dumt dere ikke får sett hverandre. Det at det er litt aldersforsskjell gjør at dere kan oppleve ting forskjellig, det at du holdt løftet ditt mens han hadde gått videre, eller ligget med en annen, betyr at dere ser forskjellig på forholdet. Jeg tror absolutt at han er glad i deg, men her bør du også passe på slik at du ikke føler deg utnyttet senere. Snakk med han og foreldrene dine. Kanskje det er best om dere bare er venner eller kutter kontakten helt en stund? Så finner du ut av hvordan du har det og hva som passer best for deg. Jeg forstår at du har det vondt nå, men jeg tror at ting blir bedre og at du kan komme deg videre. Gjør det som er best for deg og kjenn etter. Det pleier også å hjelpe å fokusere på andre ting i en periode eller snakke med vennene dine eller helsesøster om dette slik at du får en annens synspunkt enn foreldrene dines. Lykke til! Legger ved artikler under. 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Enkle råd når livet er vanskelig

Gutt ser alvorlig ut (colourbox.com)

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse