Hopp til hovedinnholdet

Kan vi være sexy med hverandre eller er det ikke bra for oss?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Eg e en jente som har hatt kjæreste i 2 uker og 2 dager nå og begge er opptatt av pupper og sånt er det da greit at han tar på mine eller at vi er sexy me hverandre og tar sånn på hverandre eller er det ikkje så bra for oss

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Du er modig som sender inn spørsmål og lurer på dette. Det er opp til dere om dere ønsker å kose med hverandre og kjenne på puppene og andre deler av kroppen. Samtidig så er dere unge og trenger ikke gjøre sånne ting ennå hvis ikke begge to vil. Hvis du liker at han tar på deg og føler deg trygg med det, så kan han gjøre det. Det samme gjelder for han. Ofte så er det fint å vente litt, sånn at dere vet at det er dere to og at man har det bra sammen. Det er mange koselige ting dere kan finne på sammen, og senere utforske kroppene til hverandre. For noen så er det ok å kjenne på kroppene til hverandre tidlig i forholdet, andre trives med å vente litt. Dere finner ut av hva som er best for dere. Snakk med hverandre. Du kan også snakke med helsesøster på skolen om dette så kan hun/han hjelpe deg. Lykke til! 
Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse