Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt med kjæreste.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hallo. Jeg er en jente på 13 år jeg liker en gutt i 8 klasse! Men han har en kjæreste! Han sier at han snakker mye mere med meg enn det han gjør med noen andre! Og da blir jeg så glad, pga. Jeg er helt desperat etter ham! Men jeg synes også veldig synd på kjæresten hans! Jeg snakker med han på nettet hver dag! Og vi sender hjerter osv, men når Han prøver å få kontakt med meg på skolen så får jeg panikk og holder på og besvime! Jeg blir så nervøs fordi at jeg liker han så mye, hva skal jeg gjøre? Jeg rødmer også utrolig mye og jeg vil ikke at han skal se det! Det blir bare kjempe flaut!! HJELP MEG!!! Hva synte seere jeg burde si til ham? Er jeg veldig frekk mot kjæresten hans?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det å forelske seg i noen som allerede har kjæreste kan ofte være veldig vanskelig. Her på ung.no ligger det en flott artikkel som kan råde deg gjennom en slik situasjon. Jeg legger den ved, og anbefaler deg å ta en titt på den. Jeg tror du vil finne mange råd og innspill om du leser den. 

Jeg tror det meste du trenger av informasjon står på den, men jeg vil uansett ønske deg masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse