Hopp til hovedinnholdet

Forelsket 

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg er gutt på 14 år og jeg trenger hjelp jeg er drittforelsket i en jente å har vært det siden sommerfeirien i fjor. jeg drømte mye om henne. når vi startet i 9 spurte jeg henne om hun var forelsket i meg, hun sa nei. Etter det var hun frekk og sur og negativ mot meg helt til vi kom på samme gruppe i mat og helse. Jeg spurte en av jentevennene mine om råd hun sa vær snill mot hun så spurte hun om jeg kunne ta oppvasken jeg sa ja og vasket opp å siden det har hun vært litt mer snillere. Håper derre kan hjelpe meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tror du skal prøve å snakke med henne og se om dere går overens. Hvis hun oppfører seg som om hun ikke vil snakke med deg, så synes jeg kanskje du skal prøve å komme deg over henne. Det er ikke vits å bruke energi på noen som ikke vil bruke energi på deg, desverre. Det vil være vanskelig å gi slipp på noen som du bryr deg om, men hvis du prøver å snakke med henne, og er hyggelig mot henne uten at hun er det tilbake, så er det ikke verdt det. Jeg synes ikke du skal gi opp, men vær forsiktig, så hun ikke bare bruker deg til å ta oppvasken :-) Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp!


Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse