Hopp til hovedinnholdet

skal jeg prøve meg?

 

Spørsmål
hei traff akkuratt en gutt som jeg har snakka mye med men bare på tlf... han var veldig stygg men virket veldig hyggeli , dt domme var at vi måtte gå men jeg skal vere med han i morgen , dt jeg trenger litt hjelp med er vel om jeg burde prøve meg hvis han virker hyggeli selv om han er stygg og alle vennen mine vil syns dt og noen vil til å me kankje mobbe meg ......? hjelp veldig forvirra her....
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så hyggelig! Det virker som om du har veldig lyst til å treffe denne gutten, og at du har det fint sammen med han. Det er det som er viktig! Hvis det eneste som holder deg igjen er at noen kanskje syns utseendet er det viktigste, og derfor vil mobbe deg, så syns jeg du skal kjøre på! Husk på at det er DIN mening som teller, DINE følelser, og ikke hva andre måtte tenke om det. Utseende sier veldig lite om en person, og selv om en person er mindre pen på utsiden, kan det være nettopp den personen du har det best med, som får deg til å føle deg bra, og er helt fantastisk. Gi han en sjanse, hva kan du tape?

Husk på at de som mobber deg for noe sånt (eller for noen ting som helst) enten er veldig usikre på seg selv, eller ikke er verdt å bruke tid eller energi på.

Masse lykke til!!

Vennlig hilsen
redaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om ytringsfrihet?

Hva slår fast at de under 18 år også har ytringsfrihet?