Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg fortelle henne at jeg liker henne?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Skal ha ball i morgen og det er en jente som jeg liker veldig godt, vi har god kontakt på skolen, men ikke på fritiden... Har prøvd å vise henne at jeg liker ho, men jeg tror ikke ho tar hintet helt... Skal jeg fortelle henne det etter ballet( at jeg liker henne)?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes du skal prøve å snakke med henne og spørre om dere skal finne på noe på fritiden :-) Hvis du vil gå med henne på ballet, og du ikke synes det er for tidlig å spørre om det, så synes jeg du skal snakke med henne før ballet :-) Hvis du føler at det passer etter ballet, så snakk med henne da! Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp. 


Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse