Hopp til hovedinnholdet

Tør ikke spørre

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er forelsket i en gutt i parallellklassen men. Har nesten vært det i et helt år nå. Problemet er at jeg er så utrolig skjenket ovenfor ham. Jeg føler med som en stum stokk, når jeg er sammen med han. Eller så hopper jeg rundt som en annen tulling fordi jeg er så glad fordi jeg kan være i nærheten av ham. Jeg har så lyst til å bli sammen med han, men tørr ikke spørre han. Han gjorde det nettop slutt med kjæresten sin og da ble jeg utrolig lettet og glad, men samme dag fikk jeg vite at en annen gutt fra den andre parallell klassen, liker meg. Jeg synes selv at det er feil å bli sammen med noen man ikke er forelsket i, men har samtidig utrolig lyst på kjæreste. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg tørre å spørre den perfekte gutten får meg eller skal jeg gota den andre fyren å bli sammen med ham? Takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så flott at du har funnet en gutt du liker! Jeg syns virkelig du skal ta mot til deg og spørre han. Det kan være lurt å prøve å flørte litt med hn først og vise at du er interessert. Dersom du syns det er skummelt å gjøre ansikt til ansikt kan du jo forsøke å snakke med han på SMS eller chat. Det kan ofte være enklere i begynnelsen. Eller prøv å snakk men han en gang dere er alene. Vær blid og positiv og gjerne gi han komplimenter! 

Det er alltid spennende å få vite at noen liker en, men jeg syns ikke du skal bli sammen med han bare fordi han liker deg. Som du sier blir det feil å bli sammen med noen man ikke er forelsket i. Men dersom det skulle vise seg at han du er forelsket i ikke er like interessert kan du jo forsøke å bli bedre kjent med den gutten som liker deg. Kanskje han ikke er så verst allikevel?

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse