Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt jeg aldri har hatt en ordentlig samtale med. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer på om det går ann å bli forelsket i en person som du egentlig aldri har hatt en ordnitlig samtale med? Jeg liker en fyr kjempegodt, når jeg ser han kjenner jeg et sug i magen, og jeg klarer ikke å slutte å tenke/se på han. Det betyr at nattesøvnen er ødelagt fordi jeg tenker på han hele tiden. Som sagt jeg kjenner ikke denne fyren ordntlig så å skrive til han på Facebook ol. Er utelukket, men andre tips til hvordan bli bedre kjent eller glemme han. Hva som helst. Hadde vært fint! Jeg blir gal av dette......

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ingen ting galt med deg, mange mennesker tror faktisk på kjærlighet ved første blikk. Det kan også hende gutten har lagt merke til deg, eller det kan hende at han ikke har lagt merke til deg. Man vet aldri, for i et menneskes hode kan det surre mange tanker. Det er et ordtak som sier at "hvis du ikke prøver, vil du heller aldri få vite", og tenk om gutten tenker like mye på deg som du tenker på han? Du må satse for

å vinne, så hvis du tror dette kan bli noe; følg magefølelsen og kontakt han. Jeg vet det kan være veldig vanskelig å skulle starte en samtale med en du aldri har møtt, og jeg ser at du skriver at du helst vil unngå å ta kontakt med han på Facebook. Men husk uansett vi lever i 2015 og har stor tilgang på sosiale medier. Du kan, om du tør kontakte han der og se om samtalen deres "flyter fint". Du kan jo gjerne begynne med en forklaring av din situasjon, der du legger til komplimenter (positive ting) om denne gutten. På den måten vil han kanskje bli glad og få lyst til å snakke videre. Det verste som kan skje er at det ikke funker. Jeg tror du vil vinne mer på å kontakte han, det er flere positive ting: Du kan få et nytt forhold (enten som venn eller kjæreste), du kan sitte igjen med erfaringer og du gir deg selv en liten utfordring! Det er ofte de små tingene som fører til de store.

Om du absolutt ikke vil kontakte han på sosiale medier kan det være et tips å smile til han når dere møtes. Om du selv ikke ønsker å ta kontakt kan dette bli en utfordring, men jeg legger ved en artikkel om å ta det første steget.

 

Lykke til.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse