Hopp til hovedinnholdet

jeg er en gutt på 18 som møtte ei jente på 13. faren vil anmelde meg

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, er gutt på 18 år som møtte ei jente på nettet som jeg ble sammen med. Hun var 13(14 om ei uke). Vi bor langt unna hverandre og i helga no så var jeg til en kompis som bodde i nærheten av henne og vi møtte henne. Etter jeg dro fant faren hennes ut av dette og truer med å politianmelle meg for det. Vi har ikke gjort noe seksuelt sammen. Vi har bare snakka og kyssa når vi møttes.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Faren hennes er nok veldig bekymret for at datteren hans skal ha møtt noen som ikke er snill, og at datteren skal gjøre noe galt eller at hun blir tvunget til å gjøre noe hun ikke vil. Faren hennes kjenner jo ikke deg. Men han ønsker å beskytte datteren sin. Jenta er jo under den seksuelle lavalder. Når man møter noen på nettet, så er det alltid en risiko for at det er noen andre enn den man utgir seg for å være. Jeg skjønner derfor at faren hennes truer med anmeldelse.

Jeg tror ikke han anmelder deg til politiet, og du har jo ikke gjort noe galt, men faren ønsket nok først og fremst og gi datteren og deg beskjed om at han ikke liker at dere treffes.

Dersom hun skal kunne treffe deg igjen, må dere kanskje gjøre dette på en åpen og ordentlig måte hvor du overbeviser faren hennes om at dere bare har lyst til å være kjærester uten å gjøre noe galt.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse