Hopp til hovedinnholdet

Jeg møtte en gutt på nettet

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg møtte en gutt på nett, vi har ikke snakket mye sammen men jeg starter å like han veldig godt! Avstanden mellom der vi bor er på 12 timer.. også liker han en annen jente der han bor. Jeg prøver å snakke med han så mye jeg kan uten å bli irriterende, men hvordan kan jeg få han til å like meg og ville snakke mer med meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Noen ganger så møter man fine mennesker på nettet, andre ganger så vet  man ikke hvem man møter. Det er hyggelig at dere har fått god kontakt. Samtidig så sier han at han liker en jente der han bor, og det er veldig lang avstand mellom dere. Dermed høres det komplisert ut. Hva med å snakke med han en gang i blandt og holde det på det venneskapelige nivået, så kan du holde utkikk om det er noen i nærmiljøet som du kan bli bedre kjent med. Anbefaler å være forsiktig med å snakke med fremmede på nettet. Legger ved artikler som kan være fine å lese. Lykke til! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse