Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har det litt vanskelig for tiden, jeg er forelsket i en gutt i klassen min. Jeg vil ikke kalle oss venner fordi vi har bare små snakket sammen ett par ganger, men vi får øyekontakt veldig ofte og noen ganger så tar jeg han i å se på meg & selv om jeg ser det så tar han ikke blikket vekk. Han er litt vanskelig å forstå, å jeg skjønner ikke om han liker meg eller ikke. Her om dagen så hadde vi K&H og plutselig så ser jeg at han står utafor døra også får vi øyekontakt og så smiler han til meg & jeg smilte tilbake. Synes det virker så rart hvis alt dette skulle være tilfeldig. Vi oppholder oss alltid rundt hverandre og noen ganger så setter han seg på et bord som er rett ved siden av det bordet jeg sitter på i mat-friminuttet. Jeg klarer ikke å tenke på annet og det plager meg sykt at vi ikke kjenner hverandre bedre enn det vi gjøre. Ikke tør jeg sende melding til han heller, fordi han deler nesten alt på sosiale medier og vennene hans er sånne som vet alt hele tiden.. Klem

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Du beskriver flere tegn som kan tyde på at han liker deg. Dersom du liker han bør du ta det første steget og ta kontakt. Snakk litt med han og finn ut om dere har noen felles interesser og god kjemi. Har dere det kan dere kanskje møtes på kafé og snakke mer sammen. Ikke vær redd for hva vennene hans tenker! Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse