Hopp til hovedinnholdet

Jeg har opplevd at flørting er kjekt mens det pågår

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på noen og tjue! Jeg har opplevd i det siste at flørting er jo kjekt mens det pågår. Men hva i alle dager mener en mann med å flørte så det holder og være SÅ glad utad mot meg når han til syvende og sist bare reker av gårde og ikke gjør noe videre med det i det hele tatt?!? Han er jo borte vekk allerede. Jeg har jo så lyst at noe positivt skal skje på den fronten i livet mitt. Men det skjer jo Aldri. Det er bare fine flørtende blikk og støte på hele veien. Hva kan være problemet mitt ?? Skal jo være ærlig å innrømme jeg har ramla ut av hele greia for lenge siden da jeg har vært syk i noen år nå og heller ikke hatt tid til slike ting. Også har hodet mitt og viljen min 2 forskjellige meninger. Jeg vil f.eks fokusere på det jeg skal, mens hodet mitt følger ikke med på det Jeg vil ! Hilsen frustrert dame.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det er moro med flørting og oppmerksomhet, men kan bli slitsomt i lengden når man ikke vet hvor det bærer hen. Jeg tror det er fint å se etter tegn underveis på hva den du flørter med sender ut. Er det oppmerksomhet og moro den personen er ute etter, eller er det ett dypere forhold? En ting man kan gjøre er å forsøke å bygge opp et godt vennskap i grunden, og du kan flørte litt underveis, men vise at det er stabilitet, trygghet og kjærlighet du søker, i hvertfall etter hva du beskriver. Du trenger ikke si det med en gang, men få fram at det er en kjæreste du søker, og vise verdier etter dette. Du kan også tenke igjennom hvordan du selv ønsker å bli behandlet, og tenke igjennom når du flørter med en person hvordan han behandler deg, og hvordan det samsvarer med dine ønsker og behov. Det er leit å høre at du har vært syk og ute av greia en stund, men under denne tiden har du kanskje fått tenkt en del? Hvis du møter en gutt som du flørter med som virker som  å ville ha det samme som  deg, så kjør på! Hvis du finner en flørtepus, men som ikke viser ett ønske etter noe, mer så kan du heller la det være. Når du er konsekvent med hvordan du utfører dine handlinger etter dine ønsker, så kan det være lettere å speile dette i en flørtete setting. 
Angående konsentrasjonen høres det ut som at du tenker på mye på en gang, og da kan det være vanskelig å fokusere. Gi deg litt tid, slapp av, ro ned og finn ut av hva som er viktigst å ta tak i først. Hva med å lage en liste over hva du skal fokusere på? Når du har gjort det du skal, så kan du gi deg selv en premie. Kanskje du har en interesse som du pleier å være fokuseret på når du utfører denne? Hva er det du gjør der som gjør at du holder fokuset? Ønsker deg lykke til og legger ved artikler under.  


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse