Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fortelle at jeg liker han?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 15 år som er utroolig forelsket i en gutt. Men han holder på med ei, det som er litt rart er at når vi snakker sammen så skriver han at han er glad i meg osv. Og han starter noen samtaler, noen ganger. Spørsmålet mitt er : skal jeg si hva jeg føler? og hvordan? Jeg vil jo at han skal vite det, men jeg også redd for at han aldri snakker med meg igjen. Jeg trenger virkelig hjelp, fordi jeg vil jo selvfølgelig at det skal bli noe mellom oss.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg anbefaler deg å bli bedre kjent med han- jo bedre du kjenner han, jo lettere er det å forstå hva han føler. Du trenger ikke fortelle han hva du føler, men vise det i form av oppmerksomhet. Snakk mye med han, prøv å få han til å le og gi komplimenter. Ved å flørte litt viser du at du er interessert. Flørter han tilbake kan mye tyde på at han liker deg. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse