Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde i lang tid en falsk facebook profil. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei ung. Jeg hadde i over lang tid en falsk Facebook-profil av en annen jente som jeg brukte hver gang jeg hadde dårlig selvtillit. På den brukeren traff jeg en gutt på 16 som jeg ble serriøst driiit forelsket i.. Vi var helt sinnsykt like personlig! Men så tenkte jeg til slutt at det var ikke så lurt å ha en falsk bruker, så jeg sa derfor sannheten til han og sletta brukeren, (men jeg hadde han på skype) og da ble han skikelig lei seg og sur., men jeg sa til han hvorfor det egentlig liker du meg bare for utseende til hun jenta da eller, og etter det har han ikke svart, og jeg tørr ikke å gi den ekte profilen min fordi jeg er redd for at han ikke vil snakke med meg mer fordi jeg er ikke den peneste her i verden desverre.... Sorry hvis dette ble dårlig forklart, jeg er ikke ekspert til å forklare ting :-P men uansett, hva skal jeg gjøre å si til han ? jeg savner han såånn! og jeg er dødsredd for å si noe dumt også snakkes vi aldri igjen. kjære ung, jeg trenger hjelpen deres!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Godt at du sa sannheten til han, det var modigt gjort. Fortell han din versjon, og se hvordan han reagerer etter det. Det kan være at han føler seg lurt. Du er ikke den jenta han trodde du var, og dermed ble han nok litt sjokkert. Siden du har en fake facebook profil, så lurer han kanskje på hva annet som er annerledes enn hvordan du sa det var. Gi han litt tid. Det er forståelig at du savner han, men hvis han verdsatte samtalene deres på samme måte som du, så kommer han til å komme tilbake til deg. Du kan også sende han et bilde av deg. La han få muligheten til å bli kjent med deg på nytt, hvis det er det han vil. Hvis ikke tror jeg det er smart å prøve å gå videre. Da er det en annen fin gutt som venter på deg. Ønsker deg lykke til! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse