Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil klemme kjæresten min

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg elsker kjæresten min utrolig mye. Men nå ser ut som at ama kommer til å forandre livet mitt. Når vi klemmer så blir hun sur på meg. Og nå sier hun at jeg ikke får klemme han i pausene. Jeg får bare lov før og etter skolen det er så teit. Mamma sier også at jeg er for ung og begge er 13 år. Er vi for ung å bare klemme hele tiden? Det er jo helt vanlig å klemme. Og vi har vært sammen over et halvt år. og jeg sier til mamma at vi liker å klemme og vi liker å henge sammen men mamma sier bare men du kan være med venner og dere kan klemme etter og før skolen. Jeg er bare så irritert på mamma nå håper dere kan gi meg noe råd hva jeg kan gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Jeg kan forstå at du gjerne vil klemme på kjæresten din. Det kan være moren din er redd for at dere skal gjøre noe mer enn å bare klemme, og synes du er for ung for noe mer. Det kan også være at hun gjerne vil at du skal være sammen med vennene dine også i skoletiden. Jeg tror det er bra om dere forsøker snakke om dette en gang til. Det er en artikkel som er fin å lese når det gjelder å snakke med vanskelige foreldre. Den kan du lese under svaret. Ønsker deg lykke til!

Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse