Hopp til hovedinnholdet

Føler meg alene når jeg tenker på at hun jeg liker er med kjæresten sin.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg er gutt 15! Jeg går helse på 1. Året VGs. Det er naturligvis mange søte jenter der! Og jeg er spesielt glad i den ene, men både hu og alle de andre har kjæreste, men ikke jeg! Jeg føler meg alene, og om kveldene når jeg vet at hu spesielle henger med gutten sin, så føler jeg meg ekstremt alene! Jeg ligger ofte lenge å tenker på det... Jeg vil gjerne ha tips på hv a eg kan gjøre!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål! Det hørtes ikke lett ut. Det er ikke rart du føler deg alene når du tenker på at hun tilbringer tid med ham. Dessverre er det ikke så mye annet du kan gjøre enn å forsøke å akseptere at hun har valgt ham, og at du for øyeblikket ikke har noen mulighet til å endre følelsene hennes. Ofte kan det også hjelpe å tenke på om det er noen andre jenter du finner interessante. Selv om hun kanskje er den du er mest interessert i akkurat nå, kan det fort være at du begynner å tenke mindre på henne så snart du prøver å vende oppmerksomheten din over på noen helt andre. Kanskje du til og med kunne prøve å skrive en liste over ting du ikke liker så godt med henne? Så snart du finner noen mindre gode egenskaper med henne, blir det forhåpentligvis lettere å innse at hun ikke nødvendigvis er den beste jenta for deg. Tenk også etter om det er noen jenter på skolen som ikke har kjæreste, og som du synes er flotte på en eller annen måte. Det tror jeg kan hjelpe deg masse. For øvrig legger jeg ved en artikkel som kanskje kan være grei å lese igjennom. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse