Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men han bor langt unna. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei, jeg liker en gutt, og det har jeg gjort siden jeg møtte han. han var her i påska vi kyssa han spurte meg om og bli sammen men jeg fikk ikke svart på grunn søstra mi. han liker meg og jeg liker hann men han har knust i padden så hvordan skal vi holde kontakte hverandre for han bor 4 timer bort. vi har kyssa men. vi leka en lek og da måtte hann kline med søstra mi :( jeg ble drit lei meg og hann måtte dra hjem den dagen fordi ste pappaen ikke kunne hente hann. jeg gråter fortsatt etter hann dro og det gjorde hann og og vi ses ikke føre i sommerferien og det er lenge til. hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg. Jeg vet ikke hvor langt unna hverandre dere bor, men avstandsforhold kan uansett være vanskelig, men på ingen måte umulig. Jeg vil anbefale deg å gi det litt tid, så du kan se hvor ofte dere får muligheten til å være sammen. Se om dere kan finne en måte dere kan prate sammen på, slik at dere kan bli enda bedre kjent. Om du er usikker på om et eventuelt forhold ville fungert tror jeg det er viktig at dere ikke forhaster dere. 

Jeg legger ved en artikkel du kan se på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse