Hopp til hovedinnholdet

Vil be henne ut, men kan ikke danse og er altfor sjenert.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg lurer på noe om en jente jeg liker Hun skal ha en ballbursdag og jeg vil be henne med ut men jeg er ingen god kjæreste og jeg kan ikke danse men jeg liker denne jenta veldig og lurte på hva jeg skal gjøre jeg er altfor sjenert

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg synes absolutt du skal be henne ut. Selv om du er sjenert, er du rett og slett nødt til å bare kaste deg ut i det. Jeg tror nemlig du kommer til å angre dersom du ikke gjør noe. Husk at det er bedre å ha prøvd enn å angre på at man aldri våget å ta sjansen. Jenter synes dessuten det er veldig hyggelig å bli bedt ut, og jeg er sikker på at jenta du liker vil sette pris på å få en invitasjon. Du har ingenting å tape på dette! :-)

Det at du ikke kan danse, spiller absolutt ingen rolle. Man behøver ikke kunne danse for å ha det gøy på ball. Og hvis denne jenta synes du virker som en hyggelig og interessant person, vil hun ikke bry seg om danseferdighetene dine overhodet.

Ikke vær for kritisk til deg selv. Det er veldig vanlig å tro at man ikke er noen god kjæreste, men det er ikke opp til deg å avgjøre. Andre vil se mange positive sider ved deg som du ikke ser selv.

Dette synes jeg du skal kaste deg ut i. Tenk for en morsom kveld du kan få hvis du tør å spørre jenta du liker, og hun til og med sier ja. Nedenfor har jeg lagt ved noen artikler som jeg vil anbefale deg å lese igjennom. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse