Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre kjent med han? 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år og jeg er sykt forelsket i en gutt. Han er den eneste gutten jeg noen gang har funnet som er lik meg. Jeg får ikke sove fordi jeg tenker så mye på han! Men vi kjenner hverandre ikke så godt enda og vi snakker ikke så veldig mye sammen. Hvordan kan jeg først bli venn med han og så bli få han til å like meg? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Takk for at du skriver til oss. Når man skal bli venner med noen er det viktig at man snakker sammen og tar seg tid til å bli kjent med hverandre.  

Det er også viktig at du er deg selv, det gjelder både når man skal bli venner med noen, og når man skal få noen interessert. 

Etterhvert kan dere jo også finne på forskjellige ting slik at dere blir bedre kjent. Da er en felles interesse en god begynnelse, f.eks. om dere begge liker å spille fotball, så har dere både noe og snakke om, og noe og gjøre sammen. 

Jeg legger ved noen artikler jeg anbefaler deg å ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse