Hopp til hovedinnholdet

 Jeg vet ikke hvordan å la han gå. Men orker ikke å bli såret.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg og han har gjort mange sexuele ting. Men ikke direkte sex, siden vi ikke hadde kondom. Men, nå har vi skaffet oss det. Men , han sier at han liker meg ellers så ville han ikke snakket med meg. Men han vill ikke bli sammen med meg. Jeg gråter og føler meg brukt etter at han sa han ikke ville ha noe kjæreste og så sier vi kan være venner. Men så vill han ha et sexuelt forhold. Og som en idiot klarer jeg ikke å si nei. Han hele tiden skuffer meg, men når jeg er med han, selv om deg skulle bare være FaceTime smiler jeg og elsker å snakke med han. Men når han legger på føler jeg meg forferdelig . Hva skal jeg gjøre ? Vi har ikke hatt sex enda men gjort alt annet enn å putte peniser oppi. Jeg vet ikke hvordan å la han gå. Men orker ikke å bli såret.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Når denne gutten ikke vil være kjæreste med deg, men bare ha sex, så er det nok en stor fare for at du vil bli skuffet.  Du har forventninger om noe mer.  Jeg vil helt klart råde deg til å ikke bli med på mer sex med ham når du legger mer følelser i det enn han.  Da vil du bare føle deg utnyttet og dårlig etterpå.  Å bli med på å ha sex, er et dårlig sjekketriks, og fører sjelden til noe kjæresteforhold. Noen ganger må man innse den harde realiteten.  -Han er kun interessert i sex og ikke mer.  -Og det er flott at du har greid å se dette nå, for da kan du sette gode grenser.  Du tar vare på deg selv ved å si nei til mer sex med ham og beskytter deg mot å føle deg utnyttet.  Flørt heller med andre og sats på å finne en som har samme følelser som deg og har lyst på et kjæresteforhold.  -Han finnes!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Set dine eigne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle menneske har rett til å setje sine eigne grenser for kor nærgåande andre får lov til å vere. Dei fleste menneske må stoppe opp eit godt stykke unna. Andre får lov til kome nærare, og nokre får kome veldig nær.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse