Hopp til hovedinnholdet

E d nåkka æ kan jør førr å kåm åver han?

 

Spørsmål
Hei:D

Detta høres bærre heilt sykt ut, mn vi va på ferie i utlande, å æ førælska mæ i en a di ansatte på d hotælle vi bodde på:S

D einaste æ tænk på om dagan e hn, æ får hn bærre ikkje ut a hode:(

E d nåkka æ kn jør førr å kåm åver d?

væninna mi fekk msn adræssn hannes, å ho la dn tel hos mæ utnatt æ vesste om d, å hn e på innimellom, å då bynn hn jo å snakk me mæ, å då bi allt bære værre:(

Akkorat detta e førrfærdeli å ha i tankan HEILE dagen!!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Dette hørtes jo spennende ut. Du skriver ikke hvor gammel du er, eller hvor gammel han er. Du skriver heller ikke om han er norsk eller fra utenlandet, og alt dette har litt betydning for svaret mitt.
Dersom dere er omtrent jevngamle og han bor i en by ikke så langt unna deg, kan du jo skrive litt med han på msn, flørte litt og kanskje treffe han igjen.
Dersom han er en del eldre enn deg og bor i et land langt borte, blir jo saken mye værre....
Generellt så tror jeg ikke at man skal prøve og glemme de man forelsker seg i. Man skal heller se på dette som en fin erfaring og noe godt som man kan styrke seg på. Gjem godt på de følelsene du har, disse kommer godt med neste gang du forelsker deg. Selvfølgelig er det veldig trist å vite at man kanskje ikke kommer til å se personen igjen og dette kan gjøre veldig vondt. Det som da er lurt er å være sammen med venner, prate om hvordan du har det, gråte litt, men også finne på morsomme ting slik at fokuset ditt blir vendt mot andre ting. Du kan jo holde litt kontakt med denne gutten på msn om du vil, men dersom du vil ha han helt ut av systemet ditt bør du slette han fra listen din.
Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om forsikring?

Hva er viktig når du skal skaffe forsikring?