Hopp til hovedinnholdet

Hvordan spørre han om å bli sammen? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har gått med en gutt I barnehagen, så endelig fant jeg han på facbook etter veldig mange søk. Jeg og han var bestevenner i barnehagen. Jeg liker han utrolig gått. Jeg har så vidt fått snakket med han. Jeg har begynt å kjenne etter at han er den rette for meg. Jeg har lyst til å spørre han, men hvordan? Jeg har så immari lyst til å være med han, han er utrolig snill. Håper på svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Så hyggelig at du tar opp kontakten med han igjen. Jeg vil minne deg på at mye kan ha skjedd siden dere gikk i barnehagen og at han nok mest sannsynlig har forandret seg endel, det har nok du også.  Det er viktig at du tar deg tid til å bli kjent med han på "nytt" og at du er deg selv. 

Det tar ofte lang tid å finne den rette, mange finner ikke den rette før de er voksne. Det viktigste er at man har god kjemi, gjensidig respekt og at man liker hverandre. 

Når du skal spørre han, kan du f.eks. si at du liker han veldig godt og se hvordan han reagerer. Du kan også si det som det er og spørre han direkte. Før du eventuelt spør han er det som sagt viktig ta dere er blitt godt kjent og at du føler deg trygg på han.

Jeg legger ved noen artikler som du kan ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse