Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kjæreste i hjemlandet mitt 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg liker en gutt, han liker meg og for man ser det lett. Han jobber i en liten butikk og jeg var er der veldig ofte. Vi turte ikke å snakke når vi var i nærheten. Jeg merket at han stirret på meg da jeg ikke så på. Vi ble sammen da etter et år for jeg var bare på besøk i hjemlandet mitt. . Men problemet er at han bor i hjemlandet mitt og nå er jeg i Norge, og vi har ikke sett hverandre på et år snart. Jeg håper bare at han ikke er blitt lei av distansen og vil slå opp. Og jeg har mistet nr hans og han har ikke nr mitt for jeg har fått nytt nr. Og nå har det gått et halvt år siden vi ikke har snakket. Jeg klarer ikke følge med på skolen pga dette :s Hva skal jeg gjøre? Jente 14 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Takk for at du skriver til oss, jeg forstår at du synes dette er vanskelig. 

Å være i et avstandsforhold kan bøy på utfordringer, særlig er det tøft å savne noen du er glad i. Du kan prøve å tenke positivt, et avstandsforhold kan faktisk styrke forholdet deres. 

Det er vanskelig å holde kontakten når dere ikke har telefonnumrene til hverandre, men kanskje du har adressen hans? Da kan du eventuelt skrive brev til han. 

Jeg vil også nevne at dere begge mest sannsynlig har forandret dere ganske mye på et år og at dere kan ha vokst fra hverandre. Men det er noe du/dere må vurdere. 

Når det gjelder at du ikke klarer å følge med på skolen, er viktig at du prøver å konsentrere deg og tenke på skolearbeidet. Tenk positivt og fremover! Du kan også snakke med noen voksne du stoler på om dette, f.eks. helsesøster, en lærer eller foreldrene dine. 

Jeg legger ved en artikkel du kan ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse