Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han tilbake?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg og eksen min har vært fram og tilbake i tre år fordi vi ikke har gått så bra i lag. Men september 2014 ble vi sammen og var kjæretser til januar. Jeg var og er fortsatt utrolig forelsket i han og angrer på at JEG slo opp. Jeg hadde så mye som gikk oppe i hodet mitt akkurat da.. mamma og pappa skulle begge på hjerteoperasjon og alt bare kom som et sjokk. Det jeg gjør når jeg er lei meg er å dytte folk bort.. kanskje bare også for å se hvem de sterke er og som holder fast, men jeg har mye mer tid nå og elsker han veldig.. en venn av meg sa til han: "dere burde prøve på nytt, jeg trur hu liker deg" og da sa han: "jeg orker ikke mer".. Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg vinne hjertet hans.. har så mye jeg vil ha sagt.. vil så gjerne si "hvis du ser meg dypt inn i øynene mine nå og glemmer alt som har skjedd, hva er det du egentlig vil?" og jeg håper på en "happy ending" her snart, men tror jeg venter for evig.. hvis alt ser dårlig ut, hvordan kommer jeg over han? Takk på forhånd :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er ofte vanskelig å vinne noen tilbake, hvis man har såret noen tar det tid å vinne tilbake tilliten. Jeg anbefaler deg å snakke med han, fortell at du angrer og du gjerne vil vise at han kan stole på deg. Husk at du har såret han så ikke gå for fort frem. Gi han litt tid til å tenke og bli trygg på deg igjen.

Dersom han ikke tar deg tilbake bør du prøve å komme deg over han. Jeg legger ved en artikkel som du burde lese som kommer med noen gode tips. Lykke til!

 

Mvh. ungdomsredaksjonen 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse