Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli venn med ekskjæresten min igjen?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg begynner å slite nå. Jeg hadde en kjæreste og vi var sammen nesten et 1 år. Men etter vi slo opp så har vi bare kranglet og vært sure på hverandre! Jeg liker ikke å krangle med han mer jeg vil være en god venn med han men han sier at han kommer til å være sur på meg veldig lenge. Hvordan kan jeg bli vennen hans igjen han vil ikke snakke med meg i det hele tatt og det som er litt irriterende er at han ser på meg hele tiden i timen! Savner han meg eller no? Og han har vært skikkelig slem mot meg men vet at han ikke mener det! Og etter at det ble slutt så har han fora det personligheten hans før så var han snill og glad men nå er han bare slem mot meg og mot en vennia mi også. Jeg orker ikke å være uvenn med han lenger! Og jeg er usikker om jeg liker han enda eller ikke. Hvordan kan man bli venner igjen? Og når det er om følelsene mine også så kommer de tilbake også og det plager meg skikkelig. Og han er så frekk mot meg også og det sårer meg! Jeg orker rett og slett ikke mer nå

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg har ikke vanskelig for å forstå at dette er vanskelig for deg. Slik jeg ser situasjonen så vil jeg si at det beste du kan gjøre er å prate med han. Noen ganger kan det virke litt skummelt å prate om slike ting, men på sikt tror jeg det er det beste. Det virker som om begge er litt usikre på hvordan situasjonen er, så jeg tror det er viktig at dere er ærlig med hverandre, og forteller hva dere føler. 

Dere har tydelig hatt god kontakt før, så det er på ingen måte umulig at dere kan bli venner igjen. Prat med han, og se hva som skjer.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse