Hopp til hovedinnholdet

Han flørter med andre jenter

Jente 14 år
 

Spørsmål

jeg og kjæresten min har vært sammen i litt over et halvt år. og igjennom litt av dette forholdet, så har han flørtet med andre jenter. hver gang jeg har "fersket" han, så kommer han bare med unnskyldniger. men jeg tilgir han, og jeg stoler på han igjen.. men denne gangen er det værst.. han har flørtet med en annen jente i 3mnd.. jeg har ikke ord! han har løyet så mye til meg! og han har fått forklart seg, men jeg har ikke fått noe svar på hvorfor han gjorde dette mot meg! Jeg kan bare ikke forstå hvordan han har samvittighet til å gjøre dette! etter alt jeg har gjort for han!! jeg klarer ikke å slutte å tenke på det! og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å stole på han igjen! Men å slå opp, er det siste jeg vil! det kommer jeg ALDRI til å gjøre! Men jeg vet bare ikke hvordan jeg skal bli "lykkelig" igjen, og slutte å stresse meg...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så leit å høre at han oppfører seg sånn! Dette er en vanskelig situasjon, i og med at du er så glad i han som du er. Det høres ut som om han er veldig usikker på hva han vil og hva han føler. Det kan desverre ikke du gjøre noe med, og det kan være vanskelig. Siden du har prøvd å konfrontere han flere ganger uten å få noe svar, så blir det også vanskelig. Jeg synes kanskje du skal snakke med helsesøster på skolen om dette, så du kan snakke med henne om hvordan han oppfører seg fremover! Hun har helt sikkert mange fine tips og råd :-) Selv om du ikke vil slå opp med han, så synes jeg ikke at du skal være sammen med en som ikke behandler deg noe fint. Under er noen lenker som jeg tror kan være til hjelp :-)


Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse