Hopp til hovedinnholdet

Hvordan slå opp?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg trenger hjelp...! Jeg har vært sammen med en gutt som bryr seg VELDIG i snart 1 år nå! Jeg pleier og ha lange forhold fordi når jeg er sammen med de har jeg bestemt meg for og Holde på de! Men denne gutten har jeg mistet følelsene mine for og vennene mine svikter meg hele tiden! Har ingen å snakke med og derfor skriver jeg dette i senga, kl1 på kvelden, triste sanger på ørene og forvirret Over hva jeg skal gjøre ?!:( hvordan skal jeg slå opp når han elsker meg og jeg fortsatt et midt på treet med hvordan jeg liker han! Kommer til å savne hanSYYKT!!! ;( hjelp!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så leit å høre at du ikke kan snakke med vennene dine om dette! Dette er alltid et vanskelig valg, og det er helt forståelig at du er lei deg og synes dette er vanskelig. Det høres ikke ut for meg som om du er så forelsket i han lenger, men det trenger ikke å bety at du ikke liker han. Forelskelse går litt opp og ned, og etter en stund, så er man ikke så forelsket som man var i starten. Når det er sagt, så synes jeg ikke du skal være sammen med han hvis du ikke liker han lenger. Jeg synes du skal prøve å bruke litt tid på å se om du fortsatt liker han og om du vil fortsette å være sammen med han. 

Hvis du allerede har bestemt deg og tror at det beste er at du gjør det slutt med han, så synes jeg du skal gjøre det, selv om det er vanskelig. Du kan ikke ha dårlig samvittighet for å være ærlig med han og si hva du føler. Det blir ikke noe bedre hvis du er sammen med han, bare fordi du ikke vil såre han. Vær ærlig med han og si at du ikke har de samme følelsene og at du vil gjøre det slutt. Dette er vanskelig, men han kommer ikke til å være lei seg for alltid. Det kan være tøft i starten, men så vil nok også han komme seg videre! Under er noen lenker som jeg tror kan være til hjelp :-)

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse