Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i ekskjæresten min.

Jente 13 år
 

Spørsmål

X kjæresten min bor i Oslo og jeg bor litt lenger unna, men har en kjæreste i nabolandet vårt. Når x kjæresten min slo opp på SNAPCHAT og blokket meg på alt, og ikke ville svare når jeg ringte eller sendte melding ble jeg utrolig trist fordi hant var den første ordentlige kjæresten jeg hadde hatt.:| men en gang for kanskje 1 måned siden fikk jeg en melding fra x kjæresten min om at han beklager at han har vert en dust.... Og 1 uke etter skypet jeg med en venn men så addet han x kjæresten min og en kompis og begynte å snakke litt. Deretter kom jeg på at han ikke hadde blokket meg på den nye instagram brukeren min og begynte å følge han, og han er jo så fin! Jeg tror at jeg er forelsket i x kjæretsen min igjen, men jeg har kjæreste! Jeg tenker på den tida jeg og x kjæresten min var sammen, og når jeg får vite at det var fortid så begynner jeg nesten å gråte. Jeg har virkelig følelser får han, men jeg har kjæreste så det er dårlig gjort av meg! Hjelp hva skal jeg gjøre?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg, og at du er usikker på hva du skal gjøre. Først vil jeg si at jeg syntes det er fint at du ser at det ikke er rettferdig overfor kjæresten din at følelsene dine er for en annen gutt. Om det virkelig er slik at du vil prøve på nytt med ekskjæresten er det viktig at du slår opp med kjæresten din først slik at det ikke blir problemer. 

Jeg tror det i denne perioden er viktig at du tenker over hvordan han behandlet deg når dere var sammen. Noen ganger kan vi mennesker lengte etter noe vi hadde i fortiden selv det ikke alltid var så bra. Jeg sier ikke at du ikke hadde det bra med ekskjæresten din, men det er tydelig at han gjorde deg trist da han blokkerte deg fra store deler av livet sitt. Om dere vil prøve igjen, og se om det kan fungere så er det ikke noe feil med det, men pass på at du ikke leker med de to guttene. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse