Hopp til hovedinnholdet

Er han forelsket i meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg har en guttebestevenn, som jeg tror er forelska i meg. Vi har vert sammen 2-3 ganger før, og han har ikke virka negativ når vi har slått opp. Vi ble enig hver gang om å slå opp. Men jeg tror at han forsatt har følelser for meg. Han er veldig spandabel, kjøper ting til meg når vi går på butikken uten at jeg ber om det, kjøper gaver til meg når han er på ferie osv. Jeg har følelser for han og, men bare bestevennfølelser. Hva ska jeg gjøre for å bli sikker på at han er forelska i meg?? Er han egentlig forelska i meg, eller er det bare jeg som overdriver?? Hva ska jeg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det finnes mange tegn på at han kan være interessert, og det at han er så sjenerøs og gavmild med deg kan asbolutt være et tegn. Det finnes mye som kan fortelle deg om han er keen. Om han gir deg mer oppmkersomhet enn andre jenter, prøver å ta kontakt/tar initiativ osv. Kroppskontakt kan også indikere at han liker deg. F.eks om han holder mye rundt deg, vil at du skal sitte på fanget hans eller koser:) Legger ved en aritkkel som utdyper dette litt mer. Det er absolutt ikke uvanlig at guttevenner har følelser for jentevennene sine, så du overdriver nok ikke. Ihvertfall ikke ut ifra det du har sagt her. Se litt etter disse tegnene:) Du trenger jo ikke gjøre no spesifikt med det ennå! Se litt an hva han gjør og hva du føler om det. Kanskje ønsker han også å bare være venner, selv om han liker deg;)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse