Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke forandre meg for å få kjæreste.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg blir fort forelsket uansett om et er gutter og jente. Noen liker meg også og vil være sammen! Vi snakker sammen hele tiden, men plutselig slutter de bare! Jeg er bare meg selv. Hva skal jeg gjøre? Jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg vil ikke forandre meg for at de skal fortsette å snakke med meg heller for det skal man ikke fordi da blir alt feil.Hilsen en som ikke skjønner dette

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er helt riktig at du ikke skal forandre deg for å få kjæreste. Om noen ikke vil være sammen med deg når du er deg selv, så er det rett og slett ikke riktig. Husk at det ikke er deg det er noe galt med. Ikke alle mennekser passer sammen, og ofte må man være tålmodig i jakten på å finne "den rette". Mitt beste tips til deg er å ta tiden til hjelp. Du er enda bare 14, så du trenger ikke stresse. Kanskje møter du noen som føler det samme for deg allerede i morgen, eller om et år. Slike ting kan man aldri vite, så noen ganger må man bare være tålmodig. 

Jeg legger ved en artikkel du kan ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse